Vi fortsätter veckan med glädjande nyheter, två spelare från juniorerna flyttas upp i A-laget. Varmt välkomna Theodor Axelsson och Albin Eriksson!

Andreas Bamberg om Theodor och Albin: 

Theodor Axelsson
En otroligt spännande målvakt som utvecklats i raketfart de 2 senaste åren. Helt klart en av föreningens mest intressanta egna spelare vi sett på många år, främst utifrån att han är otroligt snabblärd och en har fin inställning till sin handboll – väldigt ambitiös. Theodor kommer med sina 2 meter komplettera och utmana sina målvaktskollegor på ett bra sätt. Med ett fortsatt hårt arbete och ett stort tålamod så finns alla möjligheter för Theo att bli en målvakt för toppen.

Albin Eriksson
Albin är en ung och stor högernia som redan som junior erbjuds ett a-lagskontrakt. Han har redan en fysik på plats för elithandboll och visar precis som många av våra spelare i ungdomslagen en stor hängivenhet till sin handboll. Vi fick tyvärr inte se Albin i seniorsammanhang föregående säsong pga en inställd division 3 men har visat sig stå upp väldigt bra på a-lagsträningarna.