Med onsdagens härliga seger färskt i minnet, reser herrlaget idag till Märsta för bortamatch mot Skånela. VI ställer ett par snabba frågor till Axel Morén inför dagens möte.

Hur känns det inför matchen?

Nu kommer vi från två segrar, så det känns som att formen är på väg uppåt igen. Vi fick in lite självförtroende i truppen efter segern mot Rimbo. Det blev en boost. Även om det emellanåt såg tungt ut i onsdags, så gav segern mersmak och energi. Alla spelare är friska och hela för tillfället.

Senaste mötet slutade med seger och 2 poäng. Vad talar för er idag?

Det är en tuff bortamatch. Senast vi mötte dem gjorde vi en väldigt bra match. Det var en av våra bättre matcher under säsongen. För att vi ska kunna vinna idag, behöver vi spela lika bra som vi gjorde då. Lyckas vi inte med det, blir det tufft.

Vilken är vår största styrka i morgondagens möte?

Vårt försvarsspel har blivit vår styrka under säsongen. Jag tycker att vi har spelat ett bra försvarsspel i stort sett varje match. Egentligen är det bara matchen mot Anderstorp som var något sämre.

Vem i Skånela ska vi hålla ett extra öga på?

Deras högernia, Gustav Näslund är duktig med hårda attacker och ett bra skott. Jag tycker han är deras individuellt sett farligaste spelare.

Matchinformation
6 februari kl 17.15  Skånela IF (borta)
Matchen visas på SolidSport

Foto: Lina Johansson