Ikväll väntar måstematch för damlaget. Efter två segrar har H65 Höör kopplat greppet om kvartsfinalserien. VI möter Frenne Båverud för ett par snabba frågor inför kvartsfinal 3:5.

Hur är känslan i truppen?
Känslan är bra trots omständigheterna. Vi ser alla att vi kan skrälla bara vi höjer oss i anfallsspelet. I senaste matchen hade vi tillräckligt med lägen men tog inte tillvara på dom. Höör kan samtidigt höja sig också men om vi är mer noggranna och nyttjar de lägen som vi skapar så finns det möjligheter till skräll.

Hur ställer VI upp?
Samma trupp som senast. Vi hade önskat att landslagsveckan legat denna vecka för att hinna få tillbaka de sjuka men nu är det inte så. Samma tjejer som gjorde det så pass bra långa stunder nere i Höör får en ny möjlighet, de är sugna på att ta den.

Vad är förväntad matchbild?
Det kommer att bli tufft och spännande. Matchen har ju varit jämn 30-40min de senaste tre gångerna, förhoppningsvis kan vi bita oss fast hela vägen och ha de berömda marginalerna på vår sida denna gång. Vi har sett hur vi kan vara lyckosamma, nu måste vi hålla oss till de sakerna och göra dessa över hela matchen. Gör vi det så kan vi pressa dom och förhoppningsvis få spela fler matcher.

Matchinformation
30 mars kl 18.30 VästeråsIrsta HF – H65 Höör
Matchen visas på CMore
Matchsponsor: ICA Maxi Hälla

Foto: Lina Johansson